Kehrens en Snoeks Advocaten en Mediators

Mr. S.E.H. Kehrens

Saray Kehrens is afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en is sinds 2001 advocaat. Na haar studie is zij werkzaam geweest als advocaat op een middelgroot kantoor te Brabant. In deze periode heeft zij zich vooral toegelegd op de personen- en familierechtpraktijk en op mediation.

"Het is belangrijk niet enkel te focussen op de juridische kant van een (echt)scheiding, maar ook oog te hebben voor emoties en achterliggende belangen. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is het belangrijk te investeren in de onderlinge verhoudingen. Alleen op die manier kan er een goede oplossing worden gevonden, die lang meegaat."

Voor alle zaken die verband houden met het personen- en familierecht kunt u bij haar terecht. Binnen haar praktijk legt zij zich naast procedures op tegenspraak toe op (echtscheidings) -bemiddelingen en collaborative divorce.

Nevenactiviteiten:

E-mail: Kehrens@Kehrens-Snoeks.nl

Echtscheiding Eindhoven - Echtscheiding Best - Echtscheiding Boxtel - Echtscheiding Sint-Oedenrode - Mediator echtscheiding Eindhoven
Mediator echtscheiding Best - Mediator echtscheiding Boxtel - Mediator echtscheiding Sint-Oedenrode - Arbeidsrecht Eindhoven - Arbeidsrecht Best - Arbeidsrecht Boxtel - Arbeidsrecht Sint-Oedenrode

Created by Max 4 Communication