Kehrens en Snoeks Advocaten en Mediators

Mediation / (scheidings-) bemiddeling

Via bemiddeling, ook wel "mediation" genoemd, gaan partijen onder leiding van een mediator werken aan het gezamenlijk oplossen van een geschil. Veel gerechtelijke procedures kunnen daarmee voorkomen worden.

In plaats van symptoombestrijding gaan partijen in bemiddeling op zoek naar het werkelijke probleem en gaan zij onder leiding van de mediator aan het werk dit op te lossen. Omdat de partijen echter zo zeer emotioneel in een conflict verwikkeld kunnen zijn, zien zij die oplossing vaak niet. Een succesvolle mediation zorgt ervoor dat het probleem voor eens en voor altijd wordt opgelost.

Naast mediation op het gebied van het familierecht kunt u bij ons kantoor terecht voor bemiddeling op het gebied van het arbeidsrecht.

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (kortweg de vFAS genoemd) en het NMI (Nederlands Mediation Instituut).

Echtscheiding Eindhoven - Echtscheiding Best - Echtscheiding Boxtel - Echtscheiding Sint-Oedenrode - Mediator echtscheiding Eindhoven
Mediator echtscheiding Best - Mediator echtscheiding Boxtel - Mediator echtscheiding Sint-Oedenrode - Arbeidsrecht Eindhoven - Arbeidsrecht Best - Arbeidsrecht Boxtel - Arbeidsrecht Sint-Oedenrode

Created by Max 4 Communication