Recente posts


 • 13 July 2020

  Ik ga op vakantie en neem mee …

  Mijn paspoort, mijn zwembroek, een mondkapje én … een toestemmingsformulier!

  Lees verder


 • 28 May 2020

  Het nieuwe steunpakket voor werkgevers NOW 2.0: (waarschijnlijk) open per 6 juli!

  Werkgevers die door de coronacrisis worden getroffen kunnen ook de komende maanden op financiële ondersteuning van de overheid rekenen. De huidige NOW-regeling loopt door en wordt aangevuld met nieuwe maatregelen. Dit wordt de NOW 2.0. Lees hier wat dit zal inhouden.

  Lees verder


 • 15 May 2020

  Jeroen en Michou overleden een half uur na elkaar

  Waarschijnlijk heb je een aantal jaren geleden wel gehoord over het koppel dat twaalf dagen na hun bruiloft tijdens hun huwelijksreis op de Dominicaanse Republiek stierf aan (waarschijnlijk) voedselvergiftiging. De ouders van deze newlyweds hebben de afgelopen jaren geprocedeerd over wie de erfenis zou krijgen. Volgens de Haagse rechtbank moest de nalatenschap verdeeld worden over allebei de families, maar in hoger beroep kwam het Hof Den Haag op 12 mei 2020 tot een andere uitkomst.

  Lees verder


 • 29 April 2020

  JE EX PLUNDERT DE SPAARREKENING VAN DE KINDEREN - WAT KUN JE DAARAAN DOEN?

  Veel ouders sparen voor de studiekosten van hun kind of om hun kind een mooi spaarbedrag mee te kunnen geven wanneer het kind op zichzelf gaat wonen. Maar wat als een van de ouders (bijvoorbeeld na scheiding) het spaarbedrag overmaakt naar een eigen rekening of opneemt en voor zichzelf besteedt? Kun je daar iets tegen doen?

  Lees verder


 • 20 April 2020

  DE 10 MEEST GESTELDE ARBEIDSRECHTELIJKE VRAGEN IN CORONATIJD

  In deze huidige tijd krijgen wij veel vragen over wat een werkgever wel en niet kan doen. Lees onderstaand de meest gestelde vragen en onze antwoorden daarop.

  Lees verder