Recente posts


 • 08 september 2020

  Dag van de scheiding 11 september 2020

  Dit jaar organiseert de vFAS (vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators) voor de 10e keer de Dag van de Scheiding, om landelijk aandacht te vragen voor het belang van duurzaam scheiden onder deskundige begeleiding. Nieuw dit jaar: live chatten met de advocaat/mediators van de vFAS!

  Lees verder


 • 30 augustus 2020

  Co-ouderschap en gelijkwaardig ouderschap: geen synoniemen!

  In onze praktijk merken we vaak dat vaders in de veronderstelling zijn dat zij na een scheiding recht hebben op co-ouderschap. Dit misverstand nemen wij graag voor je weg.

  Lees verder


 • 13 juli 2020

  Ik ga op vakantie en neem mee …

  Mijn paspoort, mijn zwembroek, een mondkapje én … een toestemmingsformulier!

  Lees verder


 • 28 mei 2020

  Het nieuwe steunpakket voor werkgevers NOW 2.0: (waarschijnlijk) open per 6 juli!

  Werkgevers die door de coronacrisis worden getroffen kunnen ook de komende maanden op financiële ondersteuning van de overheid rekenen. De huidige NOW-regeling loopt door en wordt aangevuld met nieuwe maatregelen. Dit wordt de NOW 2.0. Lees hier wat dit zal inhouden.

  Lees verder


 • 15 mei 2020

  Jeroen en Michou overleden een half uur na elkaar

  Waarschijnlijk heb je een aantal jaren geleden wel gehoord over het koppel dat twaalf dagen na hun bruiloft tijdens hun huwelijksreis op de Dominicaanse Republiek stierf aan (waarschijnlijk) voedselvergiftiging. De ouders van deze newlyweds hebben de afgelopen jaren geprocedeerd over wie de erfenis zou krijgen. Volgens de Haagse rechtbank moest de nalatenschap verdeeld worden over allebei de families, maar in hoger beroep kwam het Hof Den Haag op 12 mei 2020 tot een andere uitkomst.

  Lees verder