Recente posts


 • 13 januari 2021

  Indexering voor 2021 vastgesteld op 3%

  Ieder jaar worden zowel de kinder- als de partneralimentatie een stukje hoger. Dit heet “indexering”. Deze indexering is wettelijk verplicht, tenzij je de indexering contractueel hebt uitgesloten. Wil je weten hoeveel de alimentatie na indexering bedraagt, dan kun je dat eenvoudig berekenen.

  Lees verder


 • 05 december 2020

  Opvallend!

  Wij, de dames van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators, vinden het opvallend dat meer dan de helft van de erfenissen in een ruzie eindigt. Ook valt het ons op dat mannen steeds meer voorstander zijn van co-ouderschap. Wat we nog meer opmerkelijk vinden? Je leest het in onze publicatie in Eindhoven Business!

  Lees verder


 • 25 september 2020

  Vakantie en ziekte

  Ondanks dat Nederland behoorlijk in de ban van Corona is, hebben velen toch genoten van een vakantie. Traditioneel kijken wij weer uit naar de volgende vakantie. Maar tegelijkertijd wordt er ook gewaarschuwd voor een nieuwe ziektegolf. Hoe zit het eigenlijk met vakantie (van je medewerkers) en ziekte?

  Lees verder


 • 08 september 2020

  Dag van de scheiding 11 september 2020

  Dit jaar organiseert de vFAS (vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators) voor de 10e keer de Dag van de Scheiding, om landelijk aandacht te vragen voor het belang van duurzaam scheiden onder deskundige begeleiding. Nieuw dit jaar: live chatten met de advocaat/mediators van de vFAS!

  Lees verder


 • 30 augustus 2020

  Co-ouderschap en gelijkwaardig ouderschap: geen synoniemen!

  In onze praktijk merken we vaak dat vaders in de veronderstelling zijn dat zij na een scheiding recht hebben op co-ouderschap. Dit misverstand nemen wij graag voor je weg.

  Lees verder