Advocaat Van Dijck

"Arbeidsrecht is mensenwerk waarbij jouw belang centraal staat."

Sinds januari 2007 ben ik advocaat en houd ik mij bezig met het arbeidsrecht. In 2012 heb ik de Specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Grotius) afgerond. Ik word bijzonder blij van het arbeidsrecht. Het is mensenwerk. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik een werkgever of een werknemer naar volle tevredenheid mag helpen.

Een probleem op de werkvloer vraagt vaak om snelle actie. Het arbeidsrecht kent korte termijnen. Fouten kunnen veel tijd en geld kosten. Mijn kracht is om een praktische oplossing te brengen voor allerlei arbeidsrechtelijke kwesties: arbeidsconflicten, ontslag, vergoedingen vaststellingsovereenkomsten, reorganisaties, cao’s, ziekte, concurrentiebedingen en medezeggenschapstrajecten. Ook houd ik mij specifiek bezig met: grensoverschrijdende arbeid, privacyrecht (AVG) en sociaal zekerheidsrecht. Daarnaast ben ik graag een sparringpartner voor personeelsadviseurs of bestuurders.

Mijn werkwijze? Ik leg alles duidelijk aan je uit en geef je een advies waar je verder mee kunt. Even overleggen? Geen probleem. Ik ben doortastend, eerlijk en duidelijk. Ik zorg er samen met jou voor dat je een realistisch doel voor ogen hebt. Hier stem ik onze strategie op af. Ik geloof in duurzame oplossingen. Jij moet direct worden geholpen. Hierdoor kan jij je richten op wat voor jóu belangrijk is. Achter ieder juridisch verhaal zit een persoonlijk verhaal. Ken ik de persoon achter het probleem beter, dan kan ik ook beter adviseren.

Ik ben er voor werkgevers, werknemers, ZZP’ers, bestuurders en ondernemingsraden. Je kunt bij mij terecht voor procedures en al je vragen over arbeidsrecht en privacyrecht.

  • De eenmanszaak “Advocatenkantoor A. van Dijck” (KVK 67589707) is onderdeel van de maatschap “Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators”
  • Geregistreerd bij de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland)
  • Geregistreerd bij de VAAR (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda-’s-Hertogenbosch)
  • Redactielid en auteur van het Vakblad “Grensoverschrijdend Werken”
  • Lid van diverse ondernemingsverenigingen

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:
- arbeidsrecht
Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van
advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

E: Dijck@Kehrens-Snoeks.nl  

  • Saray Kehrens
  • Anja Snoeks
  • Anne Zonnenberg