Advocaat Kehrens

"Met overleg bereik je méér."

Mensen vragen mij vaak wat nou zo leuk is aan mijn vak als familierechtadvocaat. “Je ziet toch alleen maar ellende?” Natuurlijk, een scheiding is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven en er komen heel wat ellendige situaties voorbij. Maar toch blijf ik investeren in overleg tussen ex-partners, is het niet via mediation, dan via een overlegscheiding of via een gesprek met de andere advocaat en je ex-partner. Je moet als ouders toch met elkaar verder, of je dat nou wil of niet. Als kinderen je grootste goed zijn, dan investeer je toch in een goed ouderschap na scheiding?!

Ik luister naar het verhaal van beide kanten en toon respect, niet alleen in mediation. Ik probeer steeds het goede voorbeeld te geven. Daar heb je belang bij, omdat mijn streven is een betere oplossing op de lange termijn. Juridisch je gelijk krijgen via de rechter is zeker niet altijd dé oplossing. Ik zorg dat je je “echte” doel voor ogen houdt, want daar gaat het om. Ik help je bewust worden van de mogelijkheden, maar ook van de onmogelijkheden. Ik ben direct, duidelijk, open en ik help je te relativeren. Een gezonde dosis humor helpt daarbij.

Tijdens een mediationtraject ben ik jullie onpartijdige gesprekspartner op emotioneel, praktisch, juridisch, financieel en fiscaal gebied. Zelf de regie over je scheiding, terwijl ik jullie langs alle onderwerpen loods. Alle belangen worden meegenomen, zodat jullie beiden kunnen terugkijken op een goed en overzichtelijk scheidingsproces. Hebben jullie kinderen? Dan staan zij centraal bij het maken van een gedetailleerd ouderschapsplan dat ook voor de toekomst werkbaar is.

Ben je uit op een gevecht, dan moet je niet bij mij zijn. Wil je investeren in een duurzame oplossing en sta je open voor overleg, dan ga ik er samen met jou voor! Stel jezelf de vraag: wil ik ‘gelijk’, of wil ik ‘geluk’?! In dat laatste wil ik graag bijdragen.

Binnen ons kantoor houd ik me met name bezig met scheidingsmediation/bemiddeling, overlegscheiding en nalatenschapmediation.

Advocaat sinds 2001

  • De eenmanszaak “Kehrens, Advocaat & Mediator” (KVK 17233516) is onderdeel van de maatschap “Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators”
  • Lid vFas (vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars)
  • Lid Vereniging van Collaborative Professionals (vvcp)
  • Mfn registermediator met accreditatie familiemediation
  • Lid practicegroup Overlegscheiden Brabant (www.overlegscheidenbrabant.nl)

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
- personen- en familierecht
- erfrecht
- psychiatrisch patiëntenrecht
Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van
advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

E: Kehrens@Kehrens-Snoeks.nl  

  • Anja Snoeks
  • Anne Zonnenberg
  • Anja van Dijck