Spreekuur

Soms neemt het leven een minder plezierige wending. Wanneer je een arbeidsconflict hebt of je partner een punt wil zetten achter je relatie. Of wanneer je discussie hebt over een erfenis. Of … vul maar in. Met welk probleem je ook te maken hebt, je wil dat het wordt opgelost. Hevige emoties kunnen je kijk op een probleem vertroebelen. En dan kun je wel wat professionele hulp gebruiken. Van een advocaat. Of mediator. Van ons, Kehrens Snoeks.

Vrijblijvend en gratis juridisch advies

Voordat je direct een advocaat of mediator in de arm neemt, kun je eerst even komen kennismaken of informatie of advies inwinnen. Bij Kehrens Snoeks kan dat vrijblijvend en gratis. Op dinsdagmiddag van 17.00 - 18.00 uur in Sint-Oedenrode en op donderdagmiddag van 17.00 - 18.00 uur in ons kantoor in Best.

Wanneer je ons even belt of een e-mail stuurt, kunnen we je bezoek inplannen en zorgen dat de juiste advocaat aanwezig is. Tijdens het spreekuur geven we je de ruimte om je probleem te bespreken. We luisteren aandachtig, geven je feedback en adviseren je welke stappen je het beste kunt nemen.

Maar wat moet je doen als je met een acuut probleem zit?

Dan is er natuurlijk geen tijd te verliezen en bel je om direct een afspraak te maken met een van onze advocaten. Er staat altijd iemand voor je klaar bij Kehrens Snoeks. Daar kun je op rekenen!

Spreekuur Best

Iedere donderdag van 17.00 -18.00 uur
Bezoekadres: Oranjestraat 13
Telefonisch reserveren: (0499) 379111
info@kehrens-snoeks.nl

Spreekuur Sint-Oedenrode

Iedere dinsdag van 17.00 -18.00 uur
Telefonisch reserveren: (0499) 379111
info@kehrens-snoeks.nl