Recente posts


 • 01 april 2021

  12,5 jaar Kehrens Snoeks

  Vandaag proosten wij online op het jubileum van ons kantoor. En dat is géén 1 april grap 😊. Al 12,5 jaar staan we ons mannetje en we zijn trots op de uitstekende reputatie die we samen hebben opgebouwd. We lossen zaken het liefst in harmonie op maar gaan eventuele confrontaties zeker niet uit de weg. 6 vrouwen in één kantoor, weten hoe goed dat werkt? Lees dan verder.

  Lees verder


 • 01 maart 2021

  Weetjes over het arbeidsrecht, familierecht en het erfrecht

  We willen je graag op de hoogte houden van belangrijke weetjes over het arbeidsrecht, familierecht en het erfrecht. Wat we goed vinden om te weten? “Lees verder” in onze publicatie in Eindhoven Business!

  Lees verder


 • 26 januari 2021

  Een avondklok, is die niet in strijd met de grondwet?

  Sinds zaterdag 16 januari jl. geldt er een verbod om na 21.00 uur over straat te gaan. Ons kantoor krijgt regelmatig de vraag of deze maatregel eigenlijk niet in strijd is met de grondwet. Of dat zo is? Je leest het hier!

  Lees verder


 • 13 januari 2021

  Indexering voor 2021 vastgesteld op 3%

  Ieder jaar worden zowel de kinder- als de partneralimentatie een stukje hoger. Dit heet “indexering”. Deze indexering is wettelijk verplicht, tenzij je de indexering contractueel hebt uitgesloten. Wil je weten hoeveel de alimentatie na indexering bedraagt, dan kun je dat eenvoudig berekenen.

  Lees verder


 • 05 december 2020

  Opvallend!

  Wij, de dames van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators, vinden het opvallend dat meer dan de helft van de erfenissen in een ruzie eindigt. Ook valt het ons op dat mannen steeds meer voorstander zijn van co-ouderschap. Wat we nog meer opmerkelijk vinden? Je leest het in onze publicatie in Eindhoven Business!

  Lees verder