Recente posts


 • 05 september 2022

  Samengestelde gezinnen

  Het aantal samengestelde gezinnen groeit. Tegelijkertijd gaat twee derde van de samengestelde gezinnen binnen vijf jaar weer uit elkaar. De vereniging Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) heeft in juli 2022 onderzoek laten doen onder 621 respondenten in een samengesteld gezin.

  Lees verder


 • 05 september 2022

  Dag van de scheiding

  Voor al jouw vragen over scheiden, kun je bij ons terecht. Niet alleen op de dag van de scheiding, maar ook op andere dagen.

  Lees verder


 • 23 maart 2022

  Wat kost een echtscheidingsadvocaat?

  Om te kunnen scheiden heb je altijd een advocaat nodig. De kosten voor het inschakelen van de advocaat zijn niet voor iedereen gelijk. Wil je weten hoeveel je voor een advocaat moet betalen, lees dan deze blog.

  Lees verder


 • 20 oktober 2021

  VRAAG UITERLIJK 31 OKTOBER DE AFREKENING VOOR DE NOODSTEUN (NOW) AAN!

  Als het UWV op die datum namelijk geen verzoek binnen heeft, wordt de subsidie op nihil vastgesteld. Dat betekent dat een bedrijf geen recht heeft op de NOW en je dus moet terugbetalen! Lees hierover meer…

  Lees verder


 • 19 oktober 2021

  Hou deze termijnen goed in de gaten!

  Wij, de dames van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators, willen je graag op de hoogte houden van belangrijke weetjes over het arbeidsrecht, familierecht en het erfrecht. Benieuwd naar termijnen die er binnen ons vak spelen? Je leest het hier

  Lees verder