Advocaten Kehrens, Snoeks, Zonnenberg en Van Dijck

Hoe kies je de juiste advocaat?

Inmiddels zie je op internet door de bomen het bos niet meer: advocaten, juridisch adviseurs, mediators. Ze lijken allemaal hetzelfde aan te bieden. In moeilijke tijden is het extra belangrijk dat je goede mensen om je heen hebt. Stel jezelf een doel voor ogen en focus op het positieve. Belangrijker nog: maak je eigen keuzes.

Wat is voor jou belangrijk? Dat je snel wordt geholpen? Dat je volledig en juist wordt geïnformeerd? Persoonlijk contact? Iemand die alles van A tot Z regelt? En die daarnaast ook kijkt naar de gevolgen van beslissingen op de lange termijn?

Wij zijn eerlijk tegen je. Recht voor zijn raap. Daar moet je wel tegen kunnen. We beloven geen gouden bergen. Wat is het resultaat als we gaan procederen? Is er misschien nog iets te regelen? Wil je investeren in een betere afloop? Ga je voor geluk of gelijk? Allemaal vragen die wij samen met je bespreken.

Saray Kehrens

Anja Snoeks

Anne Zonnenberg

Anja van Dijck

Wij zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht, familierecht en erfrecht. We zijn lid van de landelijke vereniging VAAN (Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland), de plaatselijke vereniging de VAAR (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda-’s-Hertogenbosch), de landelijke vereniging vFAS (vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) en het MfN (Mediators federatie kwaliteitsregister Nederland).

Simpel

We leggen alles duidelijk aan je uit. Even sparren? Geen probleem. Wij zijn eerlijk tegen je. Recht voor zijn raap. Daar moet je wel tegen kunnen.

Eerlijk

We beloven geen gouden bergen. Wij zorgen er samen voor dat je een realistisch doel voor ogen hebt. Hier stemmen wij ons plan van aanpak op af. Wij geloven in oplossingen voor de lange termijn. We regelen je probleem van A tot Z, zonder open eindjes.

Persoonlijk

Achter iedere juridisch discussie, zit een persoonlijk verhaal. Wij kijken bij ieder conflict verder dan het oppervlak.
Welke problemen schuilen daaronder? Kennen we de persoon achter het conflict beter, dan kunnen wij ook beter adviseren. Vertel ons daarom wie jij bent en wat jij belangrijk vindt.

Snel

Je hebt een prangende vraag. Het gaat de verkeerde kant op. Je moet direct worden geholpen.
Wij kunnen snel voor je aan de slag.
Hierdoor kan jij het loslaten en je richten op wat voor jóu belangrijk is.

Mocht je vragen hebben of nieuwsgierig zijn geworden, dan ben je altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.