Algemeen


 • 07 februari 2024

  Financiële weetjes

  We willen je graag op de hoogte houden van belangrijke financiële weetjes bij het arbeidsrecht, familierecht en het erfrecht. Wil je kennisnemen van de actuele financiële weetjes?

  Lees verder


 • 01 oktober 2023

  Jubileum: 15-jarig bestaan van ons kantoor!

  Ons kantoor bestaat 1 oktober 2023 al 15 jaar! Wij zijn gestart op de Eindhovenseweg en na 10 jaar verhuisd naar de Oranjestraat 13. Wil je een virtuele rondleiding door ons kantoor?

  Lees verder


 • 15 oktober 2022

  Waarom reviews?

  Één van de belangrijkste redenen waarom wij gebruik maken van reviews is om mensen een inkijkje te geven in onze dienstverlening. Hoe ervaren anderen ons? Zijn we inderdaad zo betrokken en deskundig als we zeggen? Maken we ons motto “Legal made simple” echt waar?

  Lees verder


 • 01 oktober 2022

  Jubileum: 14 jarig bestaan van kantoor

  Afgelopen zaterdag bestond ons kantoor 14 jaar. Aan jubilea worden traditioneel allerlei benamingen gegeven (goud, zilver koper etc.). Zo wordt bij 14 jaar het materiaal “lood” genoemd. Dat doet mij denken aan de vele klanten die bij ons met lood in de schoenen binnenlopen om hun echtscheiding te regelen of uit het lood geslagen zijn door een aangekondigd ontslag.

  Lees verder


 • 19 oktober 2021

  Hou deze termijnen goed in de gaten!

  Wij, de dames van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators, willen je graag op de hoogte houden van belangrijke weetjes over het arbeidsrecht, familierecht en het erfrecht. Benieuwd naar termijnen die er binnen ons vak spelen? Je leest het hier

  Lees verder


 • 08 juli 2021

  Lekker op vakantie?!

  Benieuwd naar onze vakantietips? “Lees verder” in onze publicatie in Eindhoven Business!

  Lees verder


 • 02 juni 2021

  De grootste misverstanden over alimentatie en ontslagvergoedingen

  Benieuwd naar de grootste misverstanden over alimentatie en ontslagvergoedingen? “Lees verder” in onze publicatie in Eindhoven Business!

  Lees verder


 • 01 april 2021

  12,5 jaar Kehrens Snoeks

  Vandaag proosten wij online op het jubileum van ons kantoor. En dat is géén 1 april grap 😊. Al 12,5 jaar staan we ons mannetje en we zijn trots op de uitstekende reputatie die we samen hebben opgebouwd. We lossen zaken het liefst in harmonie op maar gaan eventuele confrontaties zeker niet uit de weg. 6 vrouwen in één kantoor, weten hoe goed dat werkt? Lees dan verder.

  Lees verder


 • 01 maart 2021

  Weetjes over het arbeidsrecht, familierecht en het erfrecht

  We willen je graag op de hoogte houden van belangrijke weetjes over het arbeidsrecht, familierecht en het erfrecht. Wat we goed vinden om te weten? “Lees verder” in onze publicatie in Eindhoven Business!

  Lees verder


 • 26 januari 2021

  Een avondklok, is die niet in strijd met de grondwet?

  Sinds zaterdag 16 januari jl. geldt er een verbod om na 21.00 uur over straat te gaan. Ons kantoor krijgt regelmatig de vraag of deze maatregel eigenlijk niet in strijd is met de grondwet. Of dat zo is? Je leest het hier!

  Lees verder


 • 05 december 2020

  Opvallend!

  Wij, de dames van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators, vinden het opvallend dat meer dan de helft van de erfenissen in een ruzie eindigt. Ook valt het ons op dat mannen steeds meer voorstander zijn van co-ouderschap. Wat we nog meer opmerkelijk vinden? Je leest het in onze publicatie in Eindhoven Business!

  Lees verder


 • 23 maart 2020

  Hoe werken wij tijdens de coronacrisis?

  Wij begrijpen dat juist in deze tijd onze klanten veel vragen hebben. Voor al jouw vragen kun je nog steeds gewoon bij ons terecht. We hebben onze werkwijze aangepast naar de veiligheidsmaatregelen van het RIVM. Wil je meer weten over hoe wij werken tijdens de coronacrisis of hoe het verder gaat met jouw dossier?

  Lees verder


 • 17 januari 2020

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe partner: advocaat/mediator arbeidsrecht, familierecht en/of erfrecht!

  Word jij onze nieuwe partner: advocaat/mediator arbeidsrecht, familierecht en/of erfrecht?

  Lees verder


 • 06 maart 2018

  Vragen staat vrij!

  Stel je loopt rond met een vraag. Een juridische vraag die te maken heeft met je (ex)partner, je arbeidscontract of met je personeel?

  Lees verder